Seger igen

Visby-Roma HK - Hudiksvalls HC 130111-39-3

33 bilder

Visby Roma tog sin tredje raka seger i Allettan i hemmamatchen mot Hudiksvall HC.

Hudiksvall hade tre raka förluster innan kvällens match och var piskade att vinna för att ha häng på fortsättningen. De var taggade och det blev en krigarmatch med mycket hets och känslor. Hudiksvall gjorde första målet en kvart in i andra perioden. Fyra minuter senare kvitterade Visby Roma när Mats Einarsson drämde in 1-1 assisterad av Adam Eriksson och Lukas Renlund. Strax därpå när det var dryga halvminuten kvar av andra perioden satte lagkaptenen Mikael Adamsson på egen hand 2-1 och det blev också segermålet då sista perioden blev mållös. Ett bedrövat Hudiksvall HC fick tungt åka hem med fyra raka förluster i ryggsäcken.

Matchen spelades på fredagskvällen 2013-01-11 i Visby Ishall.