Vilja och envishet gjorde det -Nu är det slutspel

Earnesia tar kommandot om bollen här

47 bilder

Grundserien i Basketligan är färdigspelad.  Den började i en lång och kraftig uppförsbacke för Ladies. Ja rent av en brant klippvägg med stora hinder att ta sig uppför. Det var många som inte ens trodde att det skulle finnas något spelklart lag när serien startade. Men laget byggdes upp igen om än med lite gupp på vägen med importspelare som av olika anledningar fick bytas ut.

Den nya coachen Igor Skocovski satte direkt upp som mål att nå slutspel och det lyckades ju till slut. En starkt bidragande orsak till det är förstås spelarna men också den nya assisterande tränaren Anders ”Leo” Pettersson och alla andra i organisationen som jobbar Visby Ladies framåt. Bilderna är från Ladies senaste hemmamatch som var mot Mark Basket. Visby Ladies vann den med 70-62.

I morgon tisdag börjar första slutspelsmatchen med start 19.00 i Södervärnshallen och det är just Mark som Ladies får möta igen. Mark är säkert taggade efter förlusten men de får det inte lätt för Visby Ladies är numera ett lag att räkna med.

FOTO © MATS PERSSON

En kommentar

  1. Pingback: Ladies dominerade | inVisby

Lämna en kommentar